A Belső Csend

A Belső Csend

Rólam

Sziasztok! Kelemen Marci vagyok és életem egyik legjobb döntésének tartom, hogy megtanultam a Transzcendentális Meditációt

Miért kezdtem el meditálni?

Mindig is érdekeltek az önfejlesztő módszerek, de egy pont után a könyvekből és az elméleti oktatásokból nem tudtam tovább fejlődni. Mindenhol azt olvastam, hogy „Legyél jelen!”, viszont ennek a gyakorlati módszerét nem tudták megadni. Ezután találkoztam a Transzcendentális Meditációval David Lynch munkássága által. A tanfolyam utáni két hétben már éreztem: ez az a gyakorlat, amivel ténylegesen tudunk tapasztalatot szerezni a tudatosságról.

0
év rendszeres gyakorlás
0
óra meditáció

Hogyan segített nekem a TM?

Az egyetemi tanulmányaim alatt éreztem, hogy sokkal gyorsabban tudok tanulni, könnyebben emlékszem dolgokra. Emellett segíteni kioldani olyan mélyen gyökerező stresszt, mely gátolt a további haladásban.

Ezután segített döntést hozni, hogy karriert váltsak, és végre a gyerekkori szenvedélyemmel foglalkozhassak, a filmkészítéssel. Ekkor éreztem igazán, hogy a kreativitás milyen mértékben tud növekedni a meditáció által.

Mióta gyakorlom a TM-et, számos jótékony hatást tapasztaltam egészségemben. Növelte önbizalmamat, tudok jelen lenni a pillanatban és elfogadni a kihívásokat a hétköznapokban.

Tanárképző Tanfolyam

Látva világunk jelenlegi állapotát, és az egyre fokozódó stresszt az emberekben, úgy döntöttem, hogy a legjobb, amit tehetek, hogy elvégzem az 5 hónapos bentlakásos tanárképző tanfolyamot Thaiföldön. A célom, hogy segíthessek másoknak elindulni egy boldogabb, békésebb irányba, a belső csend útján.