A Belső Csend

A Belső Csend

Emberek milliói szeretik szerte a világon

Kezdd el még ma, és lépj a boldogabb, egészségesebb élet felé vezető útra

4.8/5 – 6500 értékelésből

Nagyszabású projektek számos foglalkozásban

A Transzcendentális Meditáció technikáját 1970 óta alkalmazzák oktatási intézményekben, tűzoltóságoknál, egészségügyi szakembereknél, veterán katonáknál. A kiemelkedő eredmények bizonyítják a technika egyetemes hatékonyságát minden kultúra, vallás és társadalom tekintetében.

„Gyakorlom a Transzcendentális Meditációt, és úgy vélem, hogy növelte a nyitottságomat, a szélesebb látókörömet, a kiegyensúlyozottságomat és a kreativitásomat. Azt ajánlom, hogy komolyan fontold meg a megismerését.”

Ray Dalio
millárdos üzletember

Eddig megtanult

12 millió

meditálók száma világszerte

Elégedettség

96%

a tanfolyam után

Hazai meditálók

30.000

Magyarországon

Hírességek véleményei

Ben Foster

amerikai színész

„A Transzcendentális Meditáció számomra a külső zajok lehalkításának és az ösztönök, az intuíció, a tudatosság és a figyelem nagyobb sávszélességre kapcsolásának egy módja volt. Az egyik oldalon ez egy erőteljes szunyókálás. Az másik oldalon pedig egy óriási akkumulátor, és ez az akkumulátor sosem merül le.”

Cameron Diaz

amerikai színésznő

„Így hát megtanultam (a TM-t, a Transzcendentális Meditáció technikát), és pontosan erre volt szükségem! Ami a legjobban lenyűgözött benne, az az volt, hogy ez volt a legkönnyebb dolog, amit valaha csináltam…A meditáció segít, hogy rákapcsolódj valamire, ami már benned van… ami lényegében TE vagy. Ez az, ami rendkívül felemelő volt számomra, miután ezt felfogtam.”

Jennifer Lopez

énekesnő

„Amikor a stressz és a szorongás nehéz pillanataiban vagyok az életemben, mindig visszatérek ehhez a gyakorlathoz. Nehéz helyzeteken mentem keresztül, nem fogok hazudni. Reggel és este 20 percig kell csinálni.
Szinte olyan, mintha a meditáció alatt eltűnnének az aggodalmaid. Képes vagy lecsendesíteni az elmédet.”

Hugh Jackman

ausztrál színész

„A meditációban mindent el tudok engedni. Nem vagyok Hugh Jackman. Nem vagyok apa. Nem vagyok férj. Csak belemerülök abba az erőteljes forrásba, ami mindent létrehoz. Egy kicsit megfürdök benne. Semmi sem nyitotta fel úgy a szemem, mint a Transzcendentális Meditáció. Nyugodtá és boldoggá tesz, és, nos, ad egy kis békét és pihenést az eléggé kaotikus életben!”

Hazai meditálók tapasztalatai

Lassan 5 éve már, hogy megtanultam a TM-et és folyamatosan gyakorlom. Már a tanítás napján éreztem, hogy valami különlegeshez van szerencsém, mely az élet minden területén pozitív változásokat hozott. Kizökkent a hétköznapi rohanásból, és ez hozzájárult a mindennapi dolgok, stresszek (pozitív és negatív) könnyebb feldolgozásához. Összességében egy békésebb, nyugodtabb, de egyben energiával teli, kiegyensúlyozott életet ad mind az elme, mind a testi szinten.

Horváth Ádám
Űrtechnológiai mérnök

Az egyik legszebb hatása a TM-nek a mindennapi életben, hogy többnyire olyan emberekkel vagyok körülveve, akik mosolygósak, vidámak, könnyedén kezelik az élet mindennapi történéseit. A TM segít abban, hogy jobban bízzunk a megérzéseinkben. Elmondani nem tudom, mennyire hálás vagyok édesanyukámnak, hogy 22 évvel ezelőtt elsajátítottuk ezt a szuper technikát.

Szabó Adrienn
Közgazdász

Egy nagy család a világban

Bár a TM tanfolyam után nem szükséges semmilyen egyéb eseményen részt venni a helyes gyakorláshoz, a nemzetközi szervezet folyamatosan tervez programokat a közösség számára az egész világban. A technika hatásainak demonstrálása és új tudományos kutatások elvégzésére 2024. januárjában több, mint 10.000 ember gyűlt össze Indiában, 135 országból, és a magyar csoport lett a legnagyobb lakosságarányosan.